locatie

Netterden, Gelderland

info@chiyoko.nl

+31 (0) 6 295 546 57

www.chiyoko.nl

Miyuki

Ai' Roku Miyuki Of Chiyoko Kensha

Miyuki, oftewel Ai' Roku Miyuki Of Chiyoko Kensha, is geboren op 13 december 2015 en is een dochter van Osaka (moeder) en de Japanse import Ginsen Gō Tōsei-en (vader). Miyuki is als puppy op show tweemaal verkozen tot Beste Puppy v/h Ras en is in Erfurt zelfs tweede Best in Show Puppy geworden. Momenteel heeft Miyuki een tweetal titels op haar naam staan; Danish Junior Winster 2016 en Nordic Junior Winster 2016.

Miyuki is een eigenwijze, speelse dame, houdt enorm van aandacht en is richting mensen een allemansvriend. Wandelingen door het bos en het rennen op de renbaan (coursing) zijn haar favoriete bezigheden. 

In 2018 is Miyuki moeder geworden van het prachtige Chie' Go nest; een nest van vijf pups. Zij typeert zich als een lieve, zorgzame moeder voor haar kinderen.


•  GEZONDHEID  

HD A - ECVO VRIJ - PATELLA LUXATIE VRIJ


DNA GEREGISTREERD BIJ 

•  STAMBOOM  

MIYUKI'S STAMBOOM

•  SHOWRESULTATEN  

Osaka

Multi Kamp. Osaka Sama Go KiYama

Osaka, oftewel Osaka Sama Go KiYama, is geboren op 12 juli 2013 in Duitsland. Osaka is een dochter van Multi Kampioen Geisha Kiriki Sama Go KiYama (moeder) en Duits VDH Kampioen Kaiyou Go Shun'You Kensha (vader). Het showen heeft Osaka niet van een vreemde, want zij mag zich met in totaal elf titels op haar naam ook Multi Kampioen noemen


Osaka is een wijze dame wat haar daarom ook de leider van onze roedel maakt. Af en toe laat ze zich verleiden door haar roedelgenoten om te spelen, maar het liefst ligt ze lekker in de tuin te luieren en te genieten van de zon.


In 2015, 2016 en 2018 heeft Osaka ons prachtige nesten gegeven; het Ai' Roku, Birei' Ichi en Dain' Go nest, in totaal 12 nakomelingen. Zij is een liefhebbende moeder en de zorgzame oma van het in 2018 geboren Chie' Go nest.


•  GEZONDHEID  

HD A - ECVO VRIJ - PATELLA LUXATIE VRIJ


DNA GEREGISTREERD BIJ 

•  STAMBOOM  

OSAKA'S STAMBOOM

•  SHOWRESULTATEN  

Yoko

Ecstatic Yoko Ono Go

Yoko, oftewel Ecstatic Yoko Ono Go is geboren op 17 februari 2017 in Griekenland. Yoko is een dochter van Sumi Yoko Go Shun'You Kensha (moeder) en Hideki Go From Hachimantai (vader); een unieke lijn in Nederland.


Yoko is van onze teven de jongste telg, maar qua bouw de meest forse. Wij noemen haar daarom gekscherend onze curvy dame. Ze is enorm speels en heeft een open karakter. Yoko is gek op aandacht en knuffelen


In 2018 heeft Yoko haar eerste nest mogen krijgen; het Emi' Kyū nest van maar liefst negen pups! Het moederschap is Yoko op het lijf geschreven. Ze is een lieve, zorgzame moeder, maar ook consuquent. Haar prachtige nakomelingen wonen nu bij collega fokkers verspreid over Europa, o.a. in België, Duitsland, Zweden en Kroatië. © All rights reserved - 2012 / 2019 - Of Chiyoko Kensha - Japanse Akita


•  GEZONDHEID  

HD A - ECVO VRIJ - PATELLA LUXATIE VRIJ


DNA GEREGISTREERD BIJ 

•  STAMBOOM  

YOKO'S STAMBOOM

•  SHOWRESULTATEN