locatie

Netterden, Gelderland

info@chiyoko.nl

+31 (0) 6 295 546 57

www.chiyoko.nl

Planning najaar 2020


Ai' Roku Miyuki Of Chiyoko Kensha

"Miyuki"

Danish & Nordic Junior Winster 16'


X


?At the end of this year we expect beautiful,

red puppies from Miyuki. Miyuki is a female from our own breeding and the father will be anounced later. 


When you are interested in a puppy out of this combination, feel free contacting us. We are happy to

answer your questions and provide you with information. 
E  info@chiyoko.nl 

+31 (0) 6295 546 57


  SOCIALISATIE 

"

"Wij zetten ons er tot het uiterste voor in om de puppies met zoveel mogelijk elementen in aanraking te brengen zodat zij kunnen opgroeien tot goed gesocialiseerde honden en waardoor de overgang naar hun nieuwe huis zo makkelijk mogelijk gaat, voor zowel de puppy als de nieuwe eigenaar."


  AFSCHEID 

"Ondanks dat wij afscheid moeten nemen van onze puppies, houdt dat niet in dat het voor ons dan is afgelopen. Alle eigenaren mogen ons te allen tijde benaderen als zij bijvoorbeeld vragen hebben, tips en/of advies willen. Daarnaast vinden wij het ook ontzettend leuk om te weten hoe onze puppies zich ontwikkelen van pup tot volwassen hond."


"


© All rights reserved - 2012 / 2019 - Of Chiyoko Kensha - Japanse Akita


  COMBINATIES 

"Onze uitgangspunten bij het maken van combinaties zijn gezondheid, karakter, een krachtige, correcte bouw en degelijk gangwerk. Dit in samenhang met een stamboom met lijnen van hoogwaardige kwaliteit en hoge mate van diversiteit."


"

"Wij fokken volgens de regels zoals deze zijn opgesteld door de FCI en Raad van Beheer. Alle combinaties die wij uitvoeren voldoen dus aan de regels zoals deze zijn opgesteld door Raad van Beheer en FCI."


"

  REGELS 

  UITVLIEGEN 

"

"De pups mogen uitvliegen wanneer zij minimaal 8 á 9 weken oud zijn. Als de pups het nest mogen verlaten krijgen de eigenaren o.a. de FCI erkende stamboom, een DNA profiel waarmee de ouderdieren van de pup bevestigd zijn, een Europees paspoort horend bij de pup en een door ons samengesteld puppypakket met voer."


  INTERESSE 

"

"Bij (serieuze) interesse mag je ons te allen tijden vrijblijvend benaderen. Voel je vrij ons een e-mail, WhatsApp bericht of PM via Facebook te sturen. Maar om eerlijk te zijn, een echt gesprek heeft nog meer onze voorkeur, dus in plaats daarvan mag je ons natuurlijk ook gewoon bellen."